Kérdést küldeni

küld
Utazási iroda Sorger
+421 2 21 02 57 57
tartózkodás Szlovákiában

Rólunk

Sorger.sk a vezető értékesítési marad a Tátra és egyben az élen értékesítése wellness tartózkodás Szlovákiában. Meg fogja találni a legnagyobb ajánlatot tartózkodás Szlovákiában és ez az a hely, ahol kiválaszthatja az Önnek bármikor és bárhonnan. Meg fogja találni a híres szállodák és gyógyfürdők Szlovákiában, az esetleges akciók és kedvezmények. Azt is eldöntheti valós értékeléseket ügyfeleink, akik azokban a telephelyén. Sorger.sk egészében kínálhatják szolgáltatásaikat területén a Szlovák Köztársaság része egy stabil társadalom Destinacie.sk Ltd., ami egyben turizmus és hagyja a tengeren www.destinacie.sk . Szolgáltatásait is a Cseh Köztársaság és Lengyelország www.sorger.cz a www.sorger.pl.

Sorger.sk gyűjt rendelkezik és rendszeresen frissíti a legnagyobb összeget a különleges dátum Hotelek, exkluzív wellness hotel és gyógyfürdő Szlovákiában, csak próbál a legrészletesebb leírást a készülék. Az ügyfél egyszerűen megszerzi áttekintést kedvezményes ajánlat egyes eszközök egy helyen, és a felülvizsgálat alapján lehet menteni, és kap a hőn áhított lakóhely. Szállodák és gyógyfürdők kínálhatják készletek csomagok napi több ezer ember, és így elősegíti a márka. 

Célunk, hogy www.sorger.sk, hogy ösztönözze a turizmus, elősegítik a tulajdonság az ügyfél kényelmét, amikor kiválasztják a szállást, hogy annyi információt gyűjtenek össze a készüléket és a különleges ajánlatokat. A ügyfélszolgálat van az ügyfelek számára a hét 7 napján, 7:30-20:00, ünnepnapokon is.

Olvasd valós értékelés a valódi emberek.  Vélemények rólunk hozzáadva a Google adni ügyfeleinknek.


© 2021 CA SORGER - Feltételek - Érintkezés | Minden jog fenntartva.
Böngészve az oldalt, akkor elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet. OK