Kérdést küldeni

küld
Utazási iroda Sorger
+421 2 21 02 57 57
tartózkodás Szlovákiában

Rajecfürdő

Slovenské liečebné kúpele Rajecké Teplice a.s.
Osloboditeľov 131/4
013 13 Rajecké Teplice
Slovenská republika

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Helyszín Spa

15 km južne od Žiliny smerom na Rajec v malebnom údolí rieky Rajčianky, v Rajeckej kotline.

Internet

WiFi pripojenie vo všetkých kúpeľných zariadeniach zadarmo.

Parkolás

Pri všetkých kúpeľných zariadeniach je nestrážené parkovisko zadarmo. Pri hoteli Aphrodite a Aphrodite Palace je parkovisko strážené. Pri Vile Margaréta aj možnosť rezervácia garáže za poplatok.

Állatok

Ubytovanie so zvieraťom v kúpeľoch nie je možné.

Étkezés

Hotel Aphrodite a hotel Aphrodite Palace majú vlastnú reštauráciu. Klienti hotela Malá Fatra a ostatných ubytovacích zariadení sa stravujú v reštaurácii hotela Malá Fatra.

Leírás gyógyfürdők

Az egyik legnépszerűbb spa - Rajecfürdő található a közepén a Kis-Fátra és a Strážov hegyek, egy olyan környezetben, gazdag ásványvizet, termálvíz kiváló gyógyító képességeit. Rajecfürdő közül a legvonzóbb Szlovákiában. Fürdők eredetileg a birtok, a legnagyobb növekedést értünk csak a huszadik században, amikor van egy jelentős befejezését bathhouses. Jelenlegi stílusú wellness Rajecfürdő célja, hogy megemészteni különböző típusú tartózkodási - wellness üdülésre , pihenésre marad és gyógyüdülések . Spa kezelések és wellness kezelések kínálnak balneológiai központ szerelve a legújabb diagnosztikai és terápiás eszközök. Használata termálforrás acratoteriem típusú és 38 sebességes termálvíz . Mivel október 2012 helyeztek üzembe két új szabadtéri medencék Aphrodité, amelyek egy egész elrendezés kapcsolódik egy belső vízi világ. A vendégek élvezni fogják a hangulatot a régi, igazi természetes anyagok kizárólag az Aphrodite Spa, ahol feltöltődhet és pihenjen a test és lélek.
 

Gyakran feltett kérdések a fürdőkkel kapcsolatban Rajecfürdő

A bemutatott távolságokat légvonalban mérik, az út tényleges hossza eltérő lehet.
© 2021 CA SORGER - Feltételek - Érintkezés | Minden jog fenntartva.
Böngészve az oldalt, akkor elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet. OK