Kérdést küldeni

küld
Utazási iroda Sorger
+421 2 21 02 57 57
tartózkodás Szlovákiában

Úszómedencék és vízi parkok a Tátrában

AquaCitywww.aquacity.sk/
AquaCity található Poprád, ami miatt a helyét adott attribútum úgynevezett átjáró a Magas-Tátrában. Az AquaCity szivattyúzzák a vizet a természetes geotermikus forrásból táplált, hogy a központban mintegy 49 ° C A termálvíz több mint 20 ásványi anyagot és gyógyító hatása van a szervezetre. Amikor a látogató a víz parkban található gyermekmedence, úszómedence, számos vízi attrakciók, jacuzzi, masszázs fúvókák, csúszdák, lézer show, különleges fények színterápiás. Akkor látogasson el minden nap 08.oo hogy 21.oo óra.

Thermal Parkwww.termalnekupalisko.com
Úszás Vrbov 5 medence, gyermekmedence és a hőmérséklet a 26 ° C és 38 ° C Vrbovská geotermikus ásványvíz jótékony hatással van a fizikai és az idegrendszerre, a légző és keringési rendszerben. A szolgáltatás használható egész évben.

Termálfürdő Izabela Felsőzúgówww.ruzbachy.sk/kupalisko-izabela-2010/
évben termálmedence Izabela található Ólubló, az érdeklődők található két nagy és két gyermekmedence, szabadtéri medencét és 1 fedett medence. A gyógyító ásványvíz csoportjába tartoznak a szénhidrogén-szulfát, kalcium-magnézium ásványvíz és a víz medence Izabela kezeli bronchitis, asztma, nehezen izomrendszer, valamint a neurózis és a pszichózis.

Tatralandiawww.tatralandia.sk
legnagyobb vízi park nemcsak Szlovákiában, hanem a Cseh Köztársaság és Lengyelország is megtalálható a Liptó és csak 3 km-re Liptovsky Mikulas. Ebben Tatralandii akkor lehet használni, akár 28 diák, 11 medencével, komplexum, szaunákkal, gőz-, víz- és masszázs fürdők és wellness szolgáltatásokkal. A legkisebb van kész Központ Tarzan Summer City és Karib-tenger kalózai szigeten. Gyógyító ásvány víz jótékony légúti és mozgás ústrojenstvoa és a hőmérséklete 24-38 ° C

Aquapark Thermal Park Bešeňováwww.besenovanet.sk
Thermal Park is található, közvetlenül Bešeňvoá faluban található, 15 km-re Liptovsky Mikulas. Egész évben 10.00 órától 21.00 óráig nyitva 7 fedett medence és 8 szabadtéri medencék. Termikus víz hatása az emberi test, különösen a fizikai és urológiai szervek, és a hőmérséklete 26-39 ° C 6 év alatti gyermekek 2 felnőtt kíséretében bevezetett ingyenes.

Termálfürdő SzentivánÁsványi gyógyvíz természetes forrás-hidrogénkarbonátos-szulfát, erősen szénsavas, kalcium-magnézium, hipotóniás. Ezt alkalmazzák a fedett uszoda és termálfürdő a szálloda Sorea egy természetes spa rugók is a végén a falu Liptovský Ján. Fürdés ebben a vízben hatásai vannak reumatikus betegségek, nőgyógyászati ​​betegségek, bőrbetegségek, mozgásszervi betegségek m.

Aquapark Meander Park Oravicewww.meanderpark.com
Élményfürdő található az árvai régió, a Nyugati-Tátra. Termálfürdő termálvíz fakad 1611 m mély fúrt kút, amelynek hőmérséklete 58 ° C közelében található, a lengyel határ. Meg fogja találni a nagy és kis relaxációs medence, hidegvizes medencével, 100 m hosszú vízi csúszda, pezsgőfürdő medence, álló vízi attrakciók, mint például a pezsgő ülések, pezsgő padok, gejzír, vízgomba, vízköpők és mások. Termálvíz úszómedencék ásványi nátrium-kalcium-magnézium-kénes magas vastartalma. Uszoda víz hőmérséklete eléri a 36-41 ° C- Medencék egész évben nyitva tart 10 órától 20.00 óráig és hétvégén is igénybe a vízi park 21.00. Közvetlen hozzáférés az épület lehetővé teszi a fürdőzés minden időben.


© 2019 CA SORGER - Feltételek - Érintkezés | Minden jog fenntartva.